H.-7500.NAGYATÁD Dózsa Gy. U. 26.

TEL.: 82 – 452 – 122 ; FAX.: 82 – 352 - 632 MOBILTEL.: 30 – 979 - 2346 EMAIL.:info@magnoliabt.hu web.:http://www.magnoliabt..hu

 

KISKERÁRAK:

NYITO:

FAJTAVÁLASZTÉK:

FENYŐLEÍRÁSOK:

CSERJE LEÍRÁSOK:

ÚJ FAJTÁINK:

AJÁNLOTT LINKEK:

DEUTSCH:

AKCIÓK:

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

KERTI INFÓK:

FENYŐ KÉPEK:

CSERJE KÉPEK:

HENEZIA KÉPEK:

IMPRESSUM:

ENGLISH:

Somogy megyében , a Balatontól délre Nagyatád körzetében díszfaiskolai termesztéssel foglalkozunk. A táj és a klíma kedvező ökológiai feltételeket teremt a fenyőfélék termesztésének, ezért nagyobb tételben - tujákat, borókákat, hamisciprusokat, törpefenyőket – valamint a faiskolánkban ugyancsak kedvező feltételeket találó magnóliákat, hortenziákat és buxusokat szaporítunk. Ezen kívül kisebb volumenben nagyszámú fajta fellelhető faiskolánkban. Mintegy 200-220 fajtával dolgozunk, mely árukínálatot kb. 30 fajta évelő egészít ki. A szaporítóanyag mérettől a készáru méretig árusítunk növényeket. A vevőinket mindig friss áruval szolgáljuk ki, ezért a vásárlások bonyolításához előzetes egyeztetés szükséges!!! A faiskolánkból szép szoliter növények kedvező áron beszerezhetők.


A növényszaporításokat saját üzemi törzsültetvényünkről végezzük. A szigorú szelekciós munkánk eredményeként négy új tuja fajta keletkezett. A THUJA OCCIDENTALIS HENEZIA® ígéretesnek tűnő karcsú oszlop alakban növekedő fajtánk - az alacsonyabb nyírott, vagy nyíratlan sövényekhez ajánlott THUJA OCCIDENTALIS RYNIA® fajtánkkal együtt 1997 óta szabadalmilag védett.

 

Mivel nagyobb tételben termelünk, ezért viszonylag nagyon kedvező áron tudunk egyes növénykatagóriákból eladásra kínálni növényeket. Faiskolánkban nagy szakértelemmel és gondoskodással neveljük növényeinket - mintegy 20-30 éves faiskolai termesztési tapasztalattal rendelkezünk.Faiskolánk ápoltságára, jó kultúrállapotára mindig nagy figyelmet fordítunk.


Az akciós áraink nettó nagykereskedelmi árak, melyek nagyatádi telephelyünkön értendők és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az akciós ajánlataink kéthetente változnak.


A teljes nagykereskedelmi árjegyzék e-mail - ben info@magnoliabt.hu címen kérhető. A frissítések a továbbiakban a http:www.magnoliabt.hu oldalakon érhetők el.

Amennyiben áttanulmányozás után ajánlatunk felkeltette szíves érdeklődését várjuk megrendelését. Ha további információkra van szüksége a faiskola vezetőjét a 06-30-979-23-46 -os telefonon érheti el.

A honlapunkat a hazai kertészek és a kertészet iránt érdeklődők informálása céljából tartjuk fenn, az oldalakat adománygyűjtési és sponzorkeresési céllal látogatókat kérjük, hogy a telefonhívásaikat mellőzzék.

Az oldalhoz 1024 x 768 képernyőfelbontás és windows középeurópai kódolás ajánlott.

Tisztelettel: Szijártó Lajos____________________________________________UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 06.01.13

ügyvezető

©2001-2005.MAGNOLIA BT NAGYATÁD

websas.hu

Site Meter